Papa Dan Anis Syahida

Papa Dan Anis Syahida

Merekalah Kekuatan Ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Macamana Nak Defrost Ni??


Nak tanya engkorang lerrrr.....chest freezer aku dah setart bersalji di dinding-dinding tu.....kalau nak defrost mesti amek masa sejam 2 kan so camner ehhhhhh...adakah aku perlu pindahkan EBM aku yg sebanyak 50 bekas itu ke dalam bekas tahan sejuk atau aku kene transfer ke memana-mana deep freezer jiran-jiran ini.....dah tebal benOrrr salji tu so nak keluarkan frozen EBM pon susah...UWAAAAAAAAAAA....ada cadangan takkkkkk uoLLSSSS??????

9 ulasan:

Najwa berkata...

Along,

wawa nyer deep freezer dh sampai, tp stakat ni tak guna lagi sbb stok ciput, br start buat stok balik. klu along nk tumpangkn EBM kat umah wawa pun boleh, bgtau la nnt, leh kita arrange.

Mama Qaseh berkata...

Saya cadangkan tumpang kt deep freezer sape2 yg willing la..

mama thieya berkata...

share ngan saper2 dulu pada masa yg sama defrost freezer akak.. heheheh..

DaniTheGirl berkata...

Wawa,

Jauhh tuu nak pi antar ebm kat seri kembangan hehehehe..nanti aLong pikiaq noo..

mama Qaseh,

Ada dah org nak offer tumpang...mungkin sat gi pi antaQ ebm

mama thieya,

Sat gi buat le tu...dah bersalji hehe

ezan berkata...

ramai yg cadangkan simpan umah sapa2 dulu.. so ezan sokong 100%. cadangan di tutup.. heheheh...

Najwa berkata...

hehe...mn ada jauh...wawa datang keje amik masa 15 ke 20 minit je...dekat jeee..

DaniTheGirl berkata...

ezan,
cadangan di tutup eh hahaha...okeh! nak sebuk sat...pe citer eh pasal FM dan SI tu...hot gittew!

wawa,
tak cair ka..risau hahaha. Takpe wawa...jiran sebelah block kata bleh simpan kat dia...dia pon geng SI gak

Najwa berkata...

oklah tu...ada tempat dh utk tumpang. Wawa transport dr Percint 9 balik umh dlm tong polisterin ok je. Br je transport...hehe. Selamat sampai dan tak cair, siap hubby singgah isi minyak. Wawa dlm ati dh cuak dh, tp diam je...smpi trs menuju ke peti ais.

yus berkata...

mamaAna, udah selesai kah kes nih?

Saja tanya khabar berita!!