Papa Dan Anis Syahida

Papa Dan Anis Syahida

Merekalah Kekuatan Ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Cooler Bag


Ini cooler bag MomLittleOnes yang aku gunakan di pejabat untuk menyimpan susu yang ku pam sewaktu di pejabat. Cooler bag ini ada 2 bahagian, ini bahagian hadapan tempat untuk menyimpan susu + 4 ketul ice packs.

Cara-Cara Mengembalikan Susu

Pam
Direct feeding

Pam
Direct feeding

Pam Direct feeding Pam Direct feeding.....

Cara-Cara Aku Menyediakan Bubur Nasi Ecah

Mesti korang pelik apsal aku tetiba takde angin takde ribut asek menghupdate entri je kan..adakah aku nak lawan Puan Fid aka lovebaby tu...ohhhh tidak...aku takde nak menjana duit aku melalui blog..malas sebab bukan ramai sangat melawat blog aku yang perasan fofular ini tapi sejak aku dapat menggunakan kamera Sony yang lama buruk ini semula aku jadi ketagihan untuk menghupdate blog dengan senang sesuka hati aku huhu.

Tempat Mengepam KuInilah tempat mengepam aku iaitu mengepam di tempat sendiri dengan aurat terpelihara....phewittt ayat tak hingat hihihi. Very de sepah sebab situlah tempat makan, tempat berblog, tempat buat kerja itu sudah pasti, tempat mengepam, tempat tido dan sebagainya. Kalau ada officer yang lalu diorang memang dah biasa dengan pemandangan di situ bahkan diorang yang termalu tengok aku mengepam, aku tak malu pon, boleh? Kadang-kadang bos aku dengan selamba datang tempat aku siap bersembang sambil mengepam...bos aku lelaki berbangsa India taw....amacam?