Papa Dan Anis Syahida

Papa Dan Anis Syahida

Merekalah Kekuatan Ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Stock EBM Update


 


Maaf visual kurang memuaskan hahaha. Semua ini adalah stok-stok beku EBM aku dari bulan Ogos hinggalah Oktober so adalah dekat 60 botol itupun aku dah mula malas-malas mengepam. Ecah sekarang kuat minum time malam so jarang le aku bangun mengepam unless kalau bengkak. Memang betul antara hisapan bayi dan mengepam, breast aku cepat engorged kalau Ecah menyusu sepanjang malam.

4 ulasan:

ezan berkata...

bestnya ada banyak stok ebm.. ni yang jd semngat kat ezan nk buat stok gak ni.. heheheh...

DaniTheGirl berkata...

Xdelah ezan...saya pon tak banyak mana dah stock...lately susu dah mula segan nak keluar...maybe stress kot..

Norhafiza Wahab berkata...

seronoknya dapat tengok banyaknya hasil stok tenusu Along...alhamdulillah...he...

Zimah's Depart berkata...

salam..
byknya stok..
kat mane ek nak cari deep freezer yg murah2..
peti ais dah penuh ni..