Papa Dan Anis Syahida

Papa Dan Anis Syahida

Merekalah Kekuatan Ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Beraya Sakan

Tadi suami aku call aku...." Mama....kenselkan semua aktiviti ujung minggu ni sebab office Papa ada jamuan raya dan family kena datang"....wallaaaa postpone le nak bawak balik bakal adik ipar nak tunjuk kat Emak aku tetetetetete. So Sabtu ni memang kami ada 3 jempotan open haus...diulangkan...OPEN HAUS keh keh. Wahhhh tetiba aku rasa nak pakai sedondon anak beranak so KALER TEMA apakah harus aku kenakan??? Aku kena carik kaler yang lite-lite, yang muda-muda agar suami aku yang hitam legam manis tu tak nampak macam abang bangla ya amponnnn PAPA.....mama kutuk ni hahahahaha.

- KUNING out
- MERAH out
- PINK sure kena maki kalau amek kaler femfuan ni
- MERON out
- ORENG out

p/s: sorry kalau korang baca aku ni laser tapi kalau korang nak tahu itulah cara kitaorg bergurau pon dan kalau korang dengar apa panggilan aku nagehhhh noks hihihihi...

3 ulasan:

mama thieya berkata...

ish.. siyan kat hubby.. laser tul mulutnyer... why not light purple.. ok aper..

DaniTheGirl berkata...

mana de laser...memang kami suami-isteri gurau camtu. belum dengar lagi kalau husband saya panggil saya APA lagi nageh tapi kitaorang tak kesah pon so dunt jugde kita ni sama jer ok.

missONline berkata...

aLong .. hijau pucuk pisang cam color font yg i selalu guna tu mesti ngammmMm !! lepas tu suruh AMM sikat rambut belah tepi ... fuhHhHHhh!