Papa Dan Anis Syahida

Papa Dan Anis Syahida

Merekalah Kekuatan Ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Gadjet ku oh Gadjet ku....

Wah wah wah ini bukan RIAK tapi hanya hendak menunjuk-nunjuk kepada kalian betapa aku betul-betul bersemangat hendak menjayakan MY BREASTFEEDING JOURNEY(harap-harap boleh graduate tepat 2 tahun). Ini semua ku beli sikit demi sedikit hasil pinjaman dari AH LONG, main kutu, kad kredit (opsss ampun somi ku hahaha) dan hasil gaji ku yang tak seberapa tu tapi sebenarnya ada banyak lagi tapi aku dah malas nak snap sebab HP ku tak secanggih korang hahahaha. Harap-harap ini buatkan aku lagi bersemangat untuk mengepam dan mengepam(pernah le terkantoi depan bos ya ampunnn)

Botol Breastflow First Years, Tommee Tippee dan Avent(US import wooo kaler Honey free BPA taw)

Sterelizer jenama Little Bean

My favourite cooler beg Simple Baby. Sebenarnya aku ada 3 cooler beg satu jiranku pinjam dan satu lagi jenama FTG Pigeon (Fridge To Go)

Ini beg galas Spectra3 ku tapi manakah mesin pam Spectra3 ku? Hehehe

Sekian wassalam nanti aku dah rajin ku tambah lagi eh kalian...

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hehe ada satu lagi gadjet tapi tak snap ekekek ampon..(amik pic somi)

Azrina bt Mohd Tajul Ariffin berkata...

Kemain saper ni....bang KELANA ka hahaha