Papa Dan Anis Syahida

Papa Dan Anis Syahida

Merekalah Kekuatan Ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

cuba-cuba berBLOG

Alhamdulillah akhirnya aku dapat jugak berBLOG. Sebenarnya ku tak tahu bagaimana nak mulakan sesi pengenalan pertama ku pada BLOG ini. Di atas dorongan officemate serta ku lihat ramai sekarang yang mempunyai BLOG sendiri maka ku coba-coba untuk berBLOGGING. Harap-harap apa yang ku paparkan di entri ini akan dapat komen-komen yang membina dan positif (fuh cam artis lak hahahaha). Blog ini ku tujukan khas untuk permata hati ku iaitu Anis Syahida dan Aisyah Humaira', itulah KEKUATAN yang aku ada dalam menghadapi hari-hari yang mencabar sebagai IBU, ISTERI dan juga ANAK. Tidak lupa juga kepada suamiku tercinta wahh wahh wahh terima kasih di atas segala tunjuk ajar serta dorongan mu untuk aku terus menjadi IBU dan ISTERI yang baik! Untuk pembaca BLOG ku yang tak seberapa ini, agar korang dapat sedikit ilmu yang ingin ku kongsikan bersama. Ishh..skemanya haku....ngeh ngeh ngeh....

4 ulasan:

GLeMeresWiFe berkata...

saLaM alONg...panJang NYerrrrr enTrYYYY....boLEh jaDi penUlis buKU nIe.....sLaMat MEMbLOgger....lePas nIe sKILL menuLIs terroR lerr....hahahhahhahahhah

Azrina bt Mohd Tajul Ariffin berkata...

Sungguh hampehs tapi bernas idea tu hahaha

ummu Masyitah berkata...

salam perkenalan..dari mama melur

Azrina bt Mohd Tajul Ariffin berkata...

salam mama melur...hepi reading blog saya yang tak seberapa ni hehehe