Papa Dan Anis Syahida

Papa Dan Anis Syahida

Merekalah Kekuatan Ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

MOF sport day

Uwaaaaaaaaaaaa penat giler!!! 11 dan 12 Julai yang lepas office aku ada hari sukan di Stadium UKM Bangi. Nak tahu aku masuk acara apa, acara menarik buaya tembaga tu kalians!! Hahahahahah!! Acara ape lagi...acara peveret aku ler TARIK TALI. Huh dah hampir 5 tahun aku bersara dari acara tarik menarik sejak aku tarik orang ni huahuah. Dah ler sekali jer turun training esoknya terus tarik secara LIVE di stadium, giler betul. Abeh krem satu badan siap berenang jatuh tersungkur kat padang tu sbb jatuh dan ditarik oleh pihak lawan. Aku mewakili grup DASAR. Memang DASAR tak bagi komitmen langsung. Hari sukan baru kenal anggota tarik tali, time tu baru nak cari posisi nak ajar teknik seb baik aku ada pengalaman sikit-sikit dan adalah 2,3 orang pernah mewakili sukan. Sudahnya, kami kalah, kalah, kalah dan 1 kali je menang itu pon suka bagai nak RAK hahahaha. Akhir sekali kami semua makan rumput..sedap wooo. Kalah menang tak kesah yang penting komitmen dan dapat bagi point kat grup DASAR. Dapat no. 4 jer hahahaha. Seb baik dapat cuti tanpa rekod.

2 ulasan:

DingDong berkata...

*gelak* aLong jd anchor woman ka?? tu lahH sibuk nak kurus pasai tu senang2 orang bleh tarik, kan elok kalo gemuk .. mesti bleh menang tanpa bertanding sebab semua orang takut!!

eHH aLOng .. tarik orang best ka? kalau tak larat tarik, i bleh tolong tarik sama ..

Azrina bt Mohd Tajul Ariffin berkata...

Ceh miss....suka yek