Papa Dan Anis Syahida

Papa Dan Anis Syahida

Merekalah Kekuatan Ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Campur-Campur

Tadi pengasuh Aisyah call aku mintak tambah EBM..uwaaa!! Tak cukup!! Pengasuh dia pesan bawak 9 botol X 4oz, ada brani ka? Ni bukan brani ni ngepam bagai nak gilak ni. Hari ini aku setat mengepam 2 jam sekali, tak cukup gak 1 jam sekali tak cukup gak sejam sekali...mmg GILAK hahahaha. Lama lagi ke Growth Spurt Aisyah ni nak habes.....sehabes stok frozen EBM ku gak huhuhu.

Hehehehehe....nageh campor sedih campur suka campur gembira. Tadi Pn Jurida datang tempat aku bagi surat...dia tanya aku...Azrina ada mintak tukar ker? Terkuzat haku....baru nak mintak tukar takkan dah dapat surat tukar *muka aku dah sedih* nampak sgt ckp jer nak tukar tapi cam tak rela pon nak bertukar. Aku pon kelam kabut bukak surat tgk dpt tukar kat mana....mak aiiii....._*R(EIR_)#$*(_ASU*S$)A+(*E897*^%* hampass betul Pn Jurida ni. Hehehehehehhe..alhamdulillah aku dapat Anugerah Perkhidmatan Cemerlang...majlis APC itu akan di adakan pada 27/8/2009 bertemakan baju batik..adoi tak pernah seumur idop ada baju batik..ckp kat suami dia ckp nak sponsor hhuhuu..poyos le suami haku tu..ape mimpi nak belikan ku baju hahahaha.


5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Tahniah aLOng!! alhamdulillah .. rezeki anak2 tu.. kalau lagi ramai anak, lagi melimpah ruah lah rezekinya ... susu pun akan bertambah juga lah pengeluarannya .. PAM saja!!

tahniah lagi sekali!!! bangga dengan kejayaan aLOng ..

missONline

anifas berkata...

tk pa la..yg penting untuk kebahagiaan anak2..cinta kan ? ehehe

fisa berkata...

wah!!!!tahniah beb...

Azrina bt Mohd Tajul Ariffin berkata...

timaseh timaseh semua walau ku rajin adap chatting dan forum ada gak org nak bagi APC wahahaha. TQ boss!!

Tanpa Nama berkata...

long.. congrats.. tu semua berkat kesabaran layan pak guard yang tampal warning kat keta ko tu.. hahahaha...

nonnie78